Winterbeurt

 

Nieuw in dit seizoen bij de winterbeurt:

Lekker makkelijk!

Reageert u voor 1 januari 2019 en u laat een winterbeurt door ons uitvoeren? Dan berekenen wij slechts €12,50* voor het ophalen en brengen + rekenen wij géén voorrijkosten bij storingen in het seizoen! 
*boven 25km kunnen afwijkende kosten gelden

Tevens kunt u de tuinmachines bij ons stallen

Stalling tarieven :

  • Robotmaaier : € 15.-
  • Loopmaaier: € 15.-
  • Zitmaaier: € 35.-

Onderneem nu actie

Om gebruik te maken van deze winterbeurt actie, dient u het ons zo snel mogelijk te laten weten, dit kan telefonisch of via de mail. Of vul het formulier in.

Voorkom problemen

U hebt gekozen voor de beste machines, maar storingen en reparaties komen altijd op het verkeerde moment. De beste tijd voor een winterbeurt is uiteraard wanneer de machines niet worden gebruikt. Steeds meer mensen raken er van overtuigd dat regelmatig onderhoud van hun kostbare machines van belang zijn. De machines gaan hierdoor veel langer mee en zullen bij gebruik een beter resultaat opleveren.

De winter staat weer voor de deur!!

Evenals voorgaande jaren willen wij u ook dit jaar weer de mogelijkheid bieden om uw trekker(s) / werktuigen / zitmaaier / gazonmaaier / robotmaaier  en of hogedrukreiniger een winterbeurt te geven. Tijdens deze winterperiode geven we in Nov / Dec / Jan / Febr 10 % korting op het arbeidsloon.

Meten is weten

Tevens is het mogelijk uw trekkers in combinatie met de winterbeurt in ons keuringsstation te laten testen. De gegevens van de keuring, worden verzameld op een keuringsrapport en geven gedetailleerde informatie over verborgen gebreken en noodzakelijk onderhoud.

Nieuwe zitmaaier of gazonmaaier voor een nieuw seizoen

Was u misschien toch al van plan om volgend jaar een nieuwe zitmaaier of gazonmaaier aan te schaffen? Indien u deze voor 30 december a.s. besteld dan kunt u op een aantrekkelijke prijzen rekenen. Bekijk hier onze producten.

 

 

 

Vul het formulier in om gebruik te maken van onze winterbeurt actie