Paus Agroservice is exclusief STIHL-dealer

Als exclusief STIHL-dealer uit Weerselo biedt Paus Agroservice boeren, burgers en alle buitenlui het neusje van de zalm op machinegebied. De STIHL-producten die je bij ons in de winkel en webshop aantreft, zijn van de allerhoogste kwaliteit. Bovendien profiteer je hier van deze topmerken tegen bodemprijzen! En dat natuurlijk inclusief onze uitstekende service.

Bekijk hier alle Stihl acties!

Kwaliteit voor iedereen

De reden dat Paus Agroservice STIHL-dealer is geworden, is omdat de visie van deze merken goed aansluit op die van onszelf. Ze stellen net als wij kwaliteit en klanttevredenheid voorop en zorgen te allen tijde voor de meest hoogwaardige STIHL-machines. Daarbij doen ze dit tegen betaalbare prijzen en bieden zij een goede garantie. Iedereen vindt in ons assortiment aan STIHL online wel een geschikt product. Overigens verkopen wij in de STIHL-webshop niet enkel machines, maar eveneens toebehoren en andere STIHL producten. Denk bijvoorbeeld aan zaagkleding voor kettingzagen, los handgereedschap en brandstoffen. Particulier of zakelijk, beginner of gevorderde: wij zijn dé STIHL-dealer voor iedereen in regio Twente.

Bekijk hier alle gebruikte machines voor een scherpe prijs!

 

Geniet van mooie voorjaarskortingen

STIHL ontwikkelt, produceert en verkoopt een ruim assortiment tuinmachines waarbij kwaliteit en service centraal staat. Of het nu om een kettingzaag, bosmaaier, bladblazer of heggenschaar gaat, u vindt vast de machine die u nodig heeft. Het hele voorjaar lang zijn er STIHL acties:         Mooie kortingen op een groot aantal machines uit ons assortiment.

Direct bestellen

Juist omdat wij exclusief STIHL dealer zijn, zijn we in staat jou een enorm ruime keuze te bieden. In de STIHL- webshop heb je namelijk direct toegang tot alle producten van dit merk. Wil je bijvoorbeeld een grasmaaier van STIHL bestellen? Of wens je een STIHL-bladblazer, STIHL-kettingzaag of andere machine van STIHL te kopen? Naar wat voor STIHL-machine je ook op zoek bent, bij Paus Agroservice vind je het betreffende apparaat zonder twijfel!

STIHL en VIKING Webwinkel Paus Agro

Bestel jouw STIHL online of kom langs in onze winkel in Weerselo! Je vindt ons vlakbij Oldenzaal. Het vakkundige en ervaren personeel helpt je graag bij de juiste producten van STIHL kopen. Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over hoe je iets in de webshop van STIHL moet bestellen? Bereik ons dan via het telefoonnummer 085-2083355 of het contactformulier. Wij helpen je als STIHL-dealer graag verder.