Onze service

Alle merken zijn welkom, specialisme in de Stihl en Kubota machines.

Bij Paus Agroservice bent u aan het juiste adres voor alle het onderhoud, reparaties en keuringen aan bos, tuin & park machines. Wij verzorgen dit voor alle merken die in Nederland gevoerd worden, echter wij zijn gespecialiseerd in Stihl - kubota, dit is onze passie en alle kennis betreffende de merken Stihl-Kubota-Viking-Husqvarna in huis.

Onderdelen magazijn

Door ons grote  onderdelen magazijn zijn reparatie's en machines voor onderhoud snel weer klaar. Ook hebben wij de service klaar terwijl u wacht (wanneer mogelijk) hier moet echter wel een afspraak voor gemaakt worden.

Binnen 72 uur is uw handgedragen machine weer klaar

In 80% van de gevallen zijn de hand machines van de bekende merken  die gebracht zijn voor onderhoud, reparatie of keuring binnen 72 uur weer klaar om opgehaald te kunnen worden.

Binnen 5 werkdagen is uw maaimachine of maairobot/automower weer klaar

In 90% van de gevallen zijn de grasmaaiers van de bekende merken die gebracht/opgehaald zijn voor onderhoud of reparatie binnen 5 werkdagen weer klaar om opgehaald te kunnen worden.

Klaar terwijl u wacht (met een bakje koffie of thee)

Niets is vervelender dat u bezig bent met uw klus en uw machine doet het niet meer. Voor bedrijven en mensen met spoed hebben wij een speciale service klaar terwijl u wacht (wanneer mogelijk) hier moet echter wel even vooraf gebeld over worden of er een monteur beschikbaar is.

Gebruik Orginele onderdelen

Uw heeft een kwaliteits machine gekocht en u wilt natuurlijk ook dat deze machine goed onderhouden/gerepareerd word, om de kwaliteit te waarborgen gebruiken wij alleen maar ORGINELE onderdelen.Mits anders overlegd word.

Halen & Brengen

Wanneer u dit wenst hebben wij in onze regio een dienst voor het halen & terug brengen van uw machines dit zijn machines die in normale personen autos niet vervoerd kunnen worden.

Leenmachine

Wanneer wij de machine tijdens het gestelde reparatie termijn niet klaar hebben proberen wij altijd een oplossing te zoeken daarin, denk dan bijvoorbeeld aan een leenmachine met de zelfde capaciteit.

Ons gepassioneerde team staat voor u en uw machine klaar. Heb je dus nog vragen, wil je meer weten of heb je advies nodig? Bel dan gerust naar 085-2083355 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Natuurlijk ben je eveneens van harte welkom op onze locatie.