Machines laten repareren bij ons reparatiebedrijf

Is een van je machines kapot gegaan of toe aan onderhoud? Kom dan langs bij Paus Agroservice, jouw professionele reparatiebedrijf in Weerselo. Met onze oplossings- en servicegerichte werkwijze staan wij klaar voor alle boeren, burgers en buitenlui in de regio Twente. Op een kleine reparatie kun je vaak gewoon wachten!

Altijd kwaliteit

Op locatie in Weerselo beschikken we niet alleen over een grote, overzichtelijke winkel, maar eveneens over een goed uitgeruste werkplaats. Hier voeren wij dagelijks professionele machinereparaties uit, van klein segment tot groot segment. Dankzij de uitgebreide vakkennis en moderne apparatuur die wij hebben, kun je met alle soorten machines bij ons terecht. Elk van onze vijf monteurs heeft bovendien een eigen specialisatie. Of het nu om een quadreparatie, kettingzaagreparatie of tractorreparatie gaat: wij helpen je met plezier. Daarnaast voeren wij keuringen aan machines uit.

Service voorop

Als ervaren mechanisatiebedrijf begrijpen wij maar al te goed dat het erg vervelend is wanneer er een machine stuk gaat. Juist daarom streven we er altijd naar jou de beste service te bieden wanneer je bij ons komt voor machinereparatie. Zo kunnen we een kleine reparatie doorgaans meteen al doen en trachten we grotere reparaties binnen 2 tot 3 dagen uit te voeren. Ook bieden we je een haal- en brengservice met onze servicewagens, waardoor we zelfs op locatie kunnen repareren in regio Oldenzaal. Vervangend gereedschap lenen is tevens mogelijk. Op die manier loop je geen vertraging op.

Bespreek de mogelijkheden door contact op te nemen met ons oplossingsgerichte reparatiebedrijf. Alles gaat in overleg met jou als klant, zodat je niet voor onnodige kosten of onaangename verrassingen komt te staan. Je bereikt Paus Agroservice via het telefoonnummer 085-2083355 of via het online contactformulier.