Verkoop, onderhoud en reparatie van reinigingsmachines

Bij Paus Agroservice beschikken we over een complete lijn reinigingstechniek. Kom langs en kies de voor jou geschikte reinigingsmachines in Weerselo. Ons vakkundige en vriendelijke personeel beschikt over alle nodige kennis en geeft je eerlijke adviezen. Naast een reparatiemachine kopen kun je bij ons ook jouw reparatietechniek laten onderhouden en repareren.

Reinigingsproducten en machinewerk

Als exclusief dealer van STIHL hebben wij diverse topproducten van dit merk in huis. Maar we verkopen eveneens reinigingsmachines van gerenommeerde merken zoals Kranzle, Cramer, Limpar en Nilfisk Alto. Ons assortiment bestaat uit onder andere hogedrukreinigers, stofzuigers, veegmachines, schrobmachines en diverse reinigingsmiddelen. Hiermee kun jij de nodige werkzaamheden optimaal uitvoeren. En dat voor een mooi prijskaartje en natuurlijk de beste service die je in regio Twente mag verwachten. We denken bovendien graag in milieuvriendelijke oplossingen. Onderdeel stuk? In ons uitgebreide magazijn hebben we ongetwijfeld een vervangend exemplaar.

Service van de bovenste plank

De aanschaf van reinigingstechniek is niet het enige waarvoor je bij Paus Agroservice aan het juiste adres bent. Daarnaast zijn wij een professioneel reparatiebedrijf waar je terecht kunt voor reinigingsmachine-onderhoud en reinigingsmachinereparatie. Je vindt onze winkel en goed uitgeruste werkplaats in Weerselo, vlakbij Oldenzaal. Hier zijn onze ervaren monteurs en medewerkers je met genoegen van dienst. Kun je de machine zelf niet brengen? We beschikken over een haal- en brengservice en servicebus voor reparatie op locatie. We denken graag met je mee en draaien onze hand niet om voor net dat beetje extra.

Kortom: we staan je op alle gebieden bij. Maak dus vandaag nog een afspraak of stel je vragen door contact met ons op te nemen. Telefonisch bereik je ons via 085-2083355, maar een bericht achterlaten via het online formulier is tevens mogelijk.